Steg för Steg

 

 

Urinterapi - din egen medicin, Urine Therapy Läs här...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UT på YouTube  UT på Google Om UT Mer om UT www.all-natural.com www.urine-therapy.org

toppen på sidan


"Urinterapi har genom historien utövats i många olika länder, som t.ex. Tyskland, Holland, Japan, Kina, Indien, Frankrike, Grekland, Italien, Egypten, Ryssland m fl.

I nuvarande stund blomstrar urinterapin för fullt på många håll i världen. Enbart i Tyskland har, enligt vissa källor, 6 miljoner prövat på urinterapi.
Då vi pratar om Tyskland vill jag tillägga att det t.o.m. har funnits både TV och radioprogram angående urinterapi i Tyskland.

I Tyskland så finns det ett stort utbud av böcker om urinterapi, skrivna, inte minst av läkare och av apotekare.

Låt oss ta en granskande blick på vår egen urin, för att klara upp de frågetecken som säkerligen uppstått hos läsarna. Låt oss börja med vad forskarna har kommit fram till. Två amerikanska forskare, Free och Free gjorde en undersökning av friskt urin och de publicerade en lista med c:a 200 av de viktigaste ämnena som de fann i urinen.

"Man har numera insett att urin innehåller tusentals ämnen och i takt med att nya, känsligare analysredskap utvecklas, kommer man att hitta mer ämnen".
  ("Nature and composition of urine from healthy subjects", in uroanalysis, in clinic laboratory practice, CRS Press, Cleveland, Ohio, 1975).

Vi pratar om alla de ämnen som finns i blodet; vitaminer, aminosyror, mineraler, hormoner, enzymer, spårämnen, ev. antikroppar, m m.

I New York Times 1988 publicerades en artikel om fostervattnet och om dess verkan på fostret.
Efter 4 månaders graviditet börjar fostret urinera, fostret urinerar c:a en halv liter dagligen.
Fostrets egen urin bildar barnvattnet, vilket i sin tur är nödvändigt för att bl a lungorna skall utvecklas.
Barnvattnet tränger in i fostret genom hud, näsa och mun.
Dessutom så har man kommit fram till slutsatsen att om fostret opereras så bildas det inga ärr på barnets kropp, vilket inte är fallet om barnet opereras efter födseln.
Vi badar i vår egen urin. Denna vätska omvälver oss utvändigt och finns överallt inuti oss, men så fort vi föds så blir vårt urin plötsligt en "äcklig" vätska!?
Jag tror knappast att någon skulle kunna ge en logisk förklaring till detta fenomen. Det bara "är" så.

Under hela 1900-talet har det lagts ner en enorm forskning på urin: Redan 1954 konstaterades det i amerikanska läkarförbundets tidskrift att det hade skrivits flera vetenskapliga uppsatser om urin än om något annat organiskt ämne. I en annan fackskrift avslöjades att det skrivits mer än 1.000 vetenskapliga uppsatser om ämnen med låg molekylvikt i urinen under ett enda år. Så mycket skriverier om en "avfallsprodukt"? (Nexus, årgång två, nr 2, 1999, sida 65) text av Adam Bonet. Läs resten här...
 

Litteratur:

Biorytmologi och urinterapi, Gennadi Malakhov (fri översättning).
Die Goldene Fontäne, Koen van der Croon.
The Water of Life, John Armstrong.
Uroterapia, Sonia Rodriguez de Gomez.
Urine-Therapy, it may save your life, Beatrice Bartnett.
Uropatia, Martin J. Lara.
Wonders of Uropathy, G. K. Thakkar.

toppen på sidan


 
 
 
 
 
 
 
Friend Link:Adidas Yeezy 350 Boost V2 Sneakers,Yeezy 750 Boost,Adidas Zestra,Nike AF1 07,Air Force 1 Flyknit Shoes,Nike Air Force 1 Mid 07
Friend Link:Adidas Yeezy 350 Boost V2 Sneakers,Yeezy 750 Boost,Adidas Zestra,Nike AF1 07,Air Force 1 Flyknit Shoes,Nike Air Force 1 Mid 07
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST